perjantai 28. tammikuuta 2011

Pikkuostokset ja hää-/kihlakortteja

Harmikseni huomasin, että eiliseltä ostosreissulta jäi uupumaan sormus-ääriviivatarrat, joita hain sitten tänään. Niitä tarvitsen, koska muutaman viikon kuluttua on taas aika ojentaa yhdelle ystäväpariskunnalle hääkortti ja juhlia heidän kanssaan.♥ Toki samalla mukaan lähti ystävälle-tarrat, tulevaa silmällä pitäen.;) Taustalla olevat barbababat ovat ihania tarroja, jotka sain kaupanpäällisinä, -tai siis poika sai, tutulta myyjältä:) Katsotaan nyt, kumman käyttöön tarrat lopulta päätyvät, äidin vai pojan;)

Tässä kortti, jonka tein jo muutama päivä sitten, mutta tämä odotti noita hopeisia sormuksia:) Niin ja onhan tässä noita sydäntimanttejakin, jotka 'jäi käteen' eilen ostosreissulla:) Taustapaperi on Heinikan ostoksia, teksti on tulostettu suoraan käsintehdylle paperille, jonka reunat oon tuputellu hopealla. Nauhat ja tähdet vanhoja, varmaan kerätty talteen 'jostain'.(Jos on vähänkin askartelukelpoista matskua jossain jota oon heittämäs roskiin, niin kerään talteen.. esim. paitojen 'henkarinauhat' on yleensä ohutta satiininauhaa, jotka leikon irti -ärsyttävät- ja sullon askartelu nauhalootaan!;)..) On tuossa myös uutta piparireuna neliötäkin käytetty, ja sisälle leikkasin valkoisen paperin jonka reunat myös tuputtelin hopealla:)

Tässä taas lähikuvaa;)
Sitten tein kaksi samanlaista mutta eriväristä onnittelukorttia, jotka käyvät kihla- tai hääkorteiksi:)
Sydän ja lehti on eilisen ostoksia, samoin hopeapaperi ja valkoinen käsintehtypaperi.Nauhat taas omista varastoista, samoin kulmatimantit ja sininen 'ornamentti' taustapaperi:)
-Annettu-
Lähempää tarkastelua.. (en tiedä, mitä materiaalia sydän on, mutta melko kevyt ainakin on, onneksi:)..)

Tässä samalla kaavalla, mutta kulta-beige sävyisenä, ja kulmatimantot on vaihtuneet puolihelmiin:) -Myyty-

Tässä tulee tuo lehtikin paremmin esiin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)