tiistai 11. lokakuuta 2011

Blogissako hiljaista?

Hei!
Muutaman vkon blogitaukoon on mahtunut monenlaista! huhhuh.
Suurin syy, että en ole ehtinyt askartelemaan, on äitini, joka joutui sairaalaan keuhkokuumeen vuoksi, reilu puolitoista vkoa sitten. Onneksi hän on päässyt vihdoin kotiin♥
Toinen syy ja osaksi kolmas on pojan flunssa ja kuumeilu, ja osittain omakin, tällä hetkellä syön kuuria korvatulehdukseen!:/ Kuluneen kahden viikon aikana on sattunut lisäksi yhtä ja toista 'pientä', joten aika ja ajatukset on mennyt täysin muualle, kuin askartelun pariin, vaikkakin se ihana rentoutumistapa onkin. Poika alkaa olla jo terve, minäkin toivottavasti, kunhan kuuri alkaa vaikuttaa. Nyt vain toivon, että sairastelut olisi meiden perheen (ja lemmikkien!) osalta sairasteltu piiitkäksi aikaa, sillä eräs uusi projekti on aloitettu myös muutama vko sitten, nimittäin..
..-kyllä, taloprojekti!♥:)
-ah, niin ihanan kamalaa aikaa!;D
Nyt pitää kiirettä marraskuun alkuvkolle, jolloin talopaketti saapuu, ja pohjatyöt täytyy olla valmiina, sitten voi hieman hengähtää, koska loput saa tehdäkkin omaan tahtiin..
Nyt painun pehkuihin, hyvää yötä kaikille!:)

1 kommentti:

  1. Voi kun tuli tästä kuvasta niin mieleen omat rakennusajat 14 vuotta sitten!Rankkaa,mutta toisaalta niin ihanaa aikaa.Esikoinenkin vielä potki vatsassa..
    Voimia mukavaan projektiin!Lopputulos on taatusti palkitseva!
    Ja kiitos osallistumisesta blogiarvontaani:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)