torstai 15. marraskuuta 2012

Autoja ja vihaisia lintuja;)

Moikka:)
 
Tuo kirppistely on vienyt sen varran aikaa, että tässä näytille jo aikaa sitten tekemäni kortit pojille, joiden synttäreitä esikoinen oli juhlimassa.
 
Nuoremmalle pojanvesselille tein autot elokuvan tarra-arkista löytämästä kuvasta. Koristeena Vilda Stampsin onnittelutekstillä täytetty tähtönen, muutama Sizzixillä stanssailtu tähtönen ja numero, die-namics-filminauha ja muutama musta puolihelmi.Taustapaperi taitaa olla October Aftrnoon'in papereita:)
 
 
 
Vanhemmalle pojalle tein 'vihaasen linnun' stanssailemalla ja käsin leikkelemällä, myös tausta on saksittu kartongista suikaleiksi, jotka kokosin tuollailla säikeittäin:) Pilvistanssi on die-namicsin ja kirjaimet Sizzixin:)


 
Asiasta toiseen, haluatteko tietää kumpi voitti kamppailun,
muumimuki vs. karkaistu takaneduslasi?!:D
 
No joo, kun kerta kysyn, niin varmaan arvata voi, että muumimuki säilyi ehjänä ja takaneduslasin sirpaleet tuovat toivottavasti onnea pikkuneidille, joka näytti taas tempperamenttinsa ja nakkasi muumimukin suoraan lattialle ja lasinkulmaan..! (joka on siis karkaistun lasin 'heikkokohta'!)
Mies tosin kovasti kyseli, että eikö tätä lasimurskaa voisi käyttää jotenkin askarteluun?!:DD -juu, en taida säilöä JOS sitä joskus tarvitsisi..;D
-oppinut vissiin että kaikki mahdollinen säilytetään, mikäli sitä voisi EHKÄ jotenkin joskus käyttää askarteluun..!;D
 

2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja.. :) Oisit vaan säästänyt sen lasin, siitä saa kivaa mursketta maljakkoon tuikkujen alle :D

    VastaaPoista
  2. No sitä mies ehdottikin, mutta en halua sitä uudestaan lattialle..;D
    Tuola se odottaa kannellisessa sangossa pihalla, joten voishan sen sieltä säilöä pihavarastoon..;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)