keskiviikko 16. lokakuuta 2013

P*skarteluhaaste #205 -toistoa (-jota löytyy myös pihastamme;)..)

Heissan!
 
P*skiksessa haasteena toistoa.
 
Kortissani toistoa löytyy ainakin väristä, hempeää pinkkiä pienelle prinsessalle;)
Leimana on KaiserCraftin ihana vaunuleima ja CIn tekstileima jotka molemmat leimasin pinkillä musteella, lisäksi piirsin hennot kehykset vaunuleiman ympärille, kuten CIn leimassa on.
 

Kukkiin lisäsin kimalleliimaa, toistamaan nauhan ja taustapaperin kimalletta:)

 
***
Toistoa löytyy myös puutarhasta;)
Tälläisen söpön 'pienen' aidanpätkän (kaiken kaikkiaan yht.n. 25m) tehtiin kesän aikana, miehen kanssa, tuohon pihan ja tien väliin.

 
Vaja on puuvaja, ja sen seinustalla on niin ihanat, patinoituneet vesikelkat, joilla ponit meitä viime talvena vetivät, toivottavasti tänäkin talvena olisi lunta sen verran, että saataisiin kelkat jälleen käyttööön!:)

 
Aita on kokonaisuudessaan niin, että päissä on 4 tuijaa, sitten kaksi 9m aidanpätkää joiden välissä 3 tuijaa. Aita sopii mielestäni mainiosti tähän maisemaan!:)
 
 
Piharakennus on saatu lähes ulkopaneloitua (kiitos ihanien apuvoimien!), ja pihasaunan ikkunatkin saapuivat vihdoinkin!:) -Ensiluntakin on lupaitu, joten nyt saakoon tullakkin, toisessa autossa on jo nastarenkaatkin alla!:)
 
Askarreltu on edelleen vähäisesti, mutta eiköhän se tästä, kun tämä muu rakentaminen hieman hyytyy kelien mukana..;)
 
 


9 kommenttia:

 1. Ihanan hempeä kortti! Aitaa on meillekin tullut pihalle, tosin pelkästään tuijista koostuva sellainen. Ensi kesänä sitten takapihalle vanhoja heinäseipäitä olisi tarkoitus pystyttää, Mies kun on niihin hullaantunut :) Kauniilta näyttää aita teillä!

  VastaaPoista
 2. Juhlavasti viirit liehuu kortissasi! Silmiini osoi myös pikkuruinen lyhty kynttilöineen, wow.
  Hieno pihapiiri komeine aitoineen ja kadehdittavan upeine nurmikoineen. Meillä jäi nurmi leikkaamatta ensilumen saapuessa.
  Huikeat kelkat!

  VastaaPoista
 3. Kiva aita :D Muista peittää tuijat keväällä ennen kuin aurinko alkaa porottamaan. Eivät palellu niin helpolla jo helmikuussa, kun eivät ala intoilemaan kasvun kansssa liian aikaisin. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)