torstai 12. elokuuta 2010

Piknik ja ostoksia:)

Oi, voiko parempaa ollakkaan kauniina kesäpäivänä, kuin järven ranta, eväät ja hyvän ystävän seura?!♥:) Ja ne eväät siis...;) Tein kotona valmiiksi ihan perus salaatin; salaattia, kurkkua, tomaattia, kevätsipulia ja anannasta, lisäsin jo valmiiksi saluti-salaatinkastiketta, sekä otin mukaan mehua ja valkosipulituorejuustoa ja nappasin vielä pojalle mukaan digestive-ruiskeksejä ja cheerios muroja. Kaupasta käväisimme hakemassa juustopatonkia, valmiin feta-oliivi-valkosipuli pakkauksen sekä karkkia ja suklaapisarakeksejä, sekä löysin rusinahyllystä kivat muumi 'rusinapaketit', joissa oli rusinoiden lisäksi kuivattettuja hedelmiä -oiva herkku pojalle!:) Paikanpäällä nakkasimme kaverin tuomat kananpalat salaatin sekaan sekä kaupasta ostamamme feta pakkauksen, lisänä juustopatonkia kera valkosipulituorejuuston -voin vaan todeta, että ruoka maistuu aina paremmalta ulkona!;) Njam!!:P' Pienellä miehellä oli oma pöytä katettuna herkuilla..:)
Katsokaa pientä uimaria, keliä ja maisemaa, älkää piitakko mun ihme kyyristelystä;D
(ei sitte ollu ainuttakaan parempaa kuvaa pojan uimisesta:D)
Poijalla herkkuja suu täynnä kun nappasin mukaan kuvaan;)
Sitten asiaan.. eli ostoksia! Lähdin hakemaan Paperinauhasta VAAN (-ja ainoastaan;D) kiitoskortteja varten (-Häiden, joita juhlittiin jo helmi-maaliskuun vaihteessa, ei ollenkaan oo venyny ja vanunu niiden tekeminen, hups!..:D)50kpl/ 5"neliökorttipohjia ja kuoria, eli 12,5cm x 12,5cm, Mutta.... käteen jäi ihka ensimmäiset leimasimet (magnolia-cuddley horse ja imaginisce-dog), akryylipalikka ja versafinen muste(black).
Kaverin innostamana päätin kokeilla osaisinko leimailla ja värittää, kotoa löytyy derwent watercolourit, joilla olen paljon väritellyt kouluaikoina, saas nähdä mitä siitä tulee...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)