maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ostoksia kyläkaupasta:)

Hej.
Miehen alkavan kesäloman kunniaksi käväisimme suurimmassa kyläkaupassa, lähinnä siksi, että poika pääsi ensimmäistä kertaa tivoliin hurvittelemaan!:)
Jotain pientä ostettiin ja askartelutarvikkeitakin (tottakai!) jäi käteen;)
Ostin kaksi Papermanian chipboard albumia (olivat mielestäni edulliset) ja tarkoitus olisi väkertää pienet 'luukku kirjaset' molemmille lapsosille:) Poika tykkää eräästä luukku kirjasta hirmuisesti. Kirjassa on siis ihan kuvitetut sivut, jossa on pieni runon pätkä siitä mitä sivun piirretty lapsonen tekee, sitten on luukku, jonka taakse on saanut liimata vauvan/lapsen kuvan, jossa vauva/lapsi tekee samoja asioita kuin sivun piirretty lapsonen.
Ostin myös tyhjän ovikyltin.. Tästä olisi tarkoitus tehdä kyltti oveen, joka ilmoittaa, mikäli meillä ollaan unilla ja vaaditaan 'hiljaisuutta';)
Myös kahdet Fiskarsin sakset ostin. Nuo mintunvihreät olivat normaalia edullisemmat kai värinsä vuoksi, minkä lie kampanjan ylijäämiä;) Toiset sakset ovat lasten, mutta ostin ne itselle;D Nämä molemmat sakset sain siis noiden mintunväristen (21cm) vastaavan kokoisten 'normaaliväristen' hinnalla:)
Terkuin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)