perjantai 19. elokuuta 2011

P*skarteluhaaste #104

Hei vaan:)
P*skiksen haasteena on käyttää aaltopahvia!
Tämä tekeleeni ei olekkaan kortti;)..
-vaan koristeltu lahjapussukka, jonka näytti tältä ennen tuunausta..
Tässä pussukka koristeltuna:) Nallukka on leikattu 6x6 paperilehtiön Forever Friends hugs & cuddles paperista, joita sain osallistuessani Sinellin DT-hakuun!:) Paperipakkauksia on myynnissä ainakin Sinellissä! Tagin tein myös, siihen saajan nimi ja takapuolelle voin sitten laittaa terkut ym. Tässä lähikuvaa.. Tagi stanssi on uusimpia kirppislöytöjäni! -ihana ja juuri mieleisen kokoinen ja näköinen! Aakkoset ja numero ovat Timpan stanssilla stanssattuja:) Valkoiset kukat ovat jälleen saaneet pinkkiä mustetta pintaansa:) Tässä vielä kassin toinen puoli, jonka koristelin ihan simppelisti!:) Perhoset ovat uusimpia leikkureitani!

10 kommenttia:

 1. Oi kuinka suloinen. Hienosti tehty. Pirteä luomus.

  VastaaPoista
 2. Onpas se ihana lahjakassi! Tyttönen on varmaan innoissaa, kun noin kauniin kassinkin saa, eihän tuollaista raski hävittää ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Onpas hyvä idea ja kaunis toteutus. Nyt täytyykin vähän kaivella paperikassivarastoa, josko löytyisi sopivaa tuunattavaa, kun noille lahjakasseille olisi aina käyttöä.

  VastaaPoista
 4. Kaunista, kaunista! Ihanasti tuunattu lahjapussukka!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis. Hienot materiaalit joista olet koonnut kauniin kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 6. Piti tulla vielä kyselemään, että mikä toi nalle on ja mistä? Siis joku 3D-kuva vai? Nätti!

  VastaaPoista
 7. Marika, vastasinkin jo sinulle kommenttiboxiisi!:) Kiitos vinkistä, laitoin nyt tähän tekstiinkin, mistä nalle on peräisin;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)