tiistai 27. joulukuuta 2011

Sinelli DT -No onkos tullut kesä, nyt talven keskelle?:)

Moi!

Joulu ohi, nyt saisi kääntää katseet uuteen vuoteen ja kevääseen!:)

Uskokaa tai älkää, mutta oma läppärimme sanoi työsopimuksensa irti näin sopivasti ale aikaan!;)
Korvaavaa ollaan katseltu toki pidemmän aikaa, mutta nyt pahasti näyttää siltä että uusi on ostettava.(-Jes!;D)

('Sopivasti' myös siksi, että Blogiakin pitäisi pikaisesti saada päivitettyä, ja 'kivasti' kaikki kuvat ovat läppärissä, joka on siis huollossa.. noh, onneksi kamerassa oli vielä kuvat tallella ja vanhempien läppärin sain lainalle, niin saan teille askartelujani esiteltyä:)!)

Tässä on nyt siis ensimmäiset Sinellin DT työt näytille!:)

Sinellistä tuli keväinen paketti,(-josta otsikon teksti tuli ensimmäisenä mieleen..!) ihana A5 kokoinen Tulip -paperikko ja leimasetti, pastelleja Stucco -korttipohjia A6 ja 15cm x 15cm kokoisina, teippejä ja kauniita pastellin värisiä Fimo massoja (-jotka ovatkin ihan uusi tuttasvuus!) sekä Fimo työväline.

Näihin kaikkiin kortteihin ja askarteluihin löydät tarvikkeet Sinellistä!

Ensimmäiseksi pari simppeliä A6 kokoista korttia.
Tulip -paperisetin mukana tuli muutama arkki ihania tageja ja boordeja.
Tässä yksi tageista, sille leikkasin kehyksen Fiskarsin kuviosaksilla, tein rusetin lilasta pilkkunauhasta ompelemalla sen keskeltä valkoisella ompelulangalla kiinni. Boordin yläpuoli on myös leikattu Fiskarsin saksilla:) Koristeena muutama lila tarratimantti.
Eikös olekin suloisia tageja ja boordeja?:)
Tässä toisessa kortissa käytin kahta Tulip -paperikon paperia, tuo perhospaperi on ehdoton lemppari! Toinen on raitapaperista leikattu suikale tuon boordin alle:)
Tässä koristeena muutama valkoinen puolihelmi:) Sitten tein 15cm x 15cm neliökortin. Perhospaperi sopii mainiosti sinisenkin kanssa:) Kukat on Fiskarsin pienellä kukka lävistäjällä tehty. Tagi sidottu vaalean keltaisella läpikuultavalla nauhalla:) Neljäs kortti on myös neliökortti, jonka muuntelin porrastetuksi kortiksi. Kortissa on leimasetistä koira kirjeen kanssa, sekä onnitteluteksti ja pallot. Paperi, jossa on tekstit ja pallot, on stanssattu Sizzix stanssilla ja tein feikkiompeleet sinisellä tussilla. Tässä lähikuvaa suloisesta koirulista, myös tässä kortissa käytin paperilehtiön lintu boordia. Viides kortti on kirjakortti (-ohje, jonka tyylillä tein kortin sisäosan, omilla mitoilla tosin) ja sisältää pienen lahjan. Tällä voisi ilahduttaa ystävää vaikka ystävänpäivänä!:) Tyttönen tulppaanissa on lehtiön kannesta!;) Jälleen piparireunat ja pienet kukat on tehty Fiskarsin saksilla ja leikkurilla. Valkoiset pienet pilkut tein valkoisella geeli/korjauskynällä.Nauhat ja lilat timantit myös samat, kuin aikaisemmissa korteissa:) Kannessa tikkunekku Fimo massasta ja grillitikusta:) Tässä kortti sisältä:) Eli lahjana herkullinen avaimenperä/kännykkäkoru, korutarvikkeina korulukko, ketjua, väli/ripustusrenkaita ja korupiikkejä. Lisäksi nauhaa, Fimo massaa ja grillitikku. Tein siis Fimomassasta tikkarin, (pyörittelin 3 pitkulaa, jotka sitten pyörittelin yhdeksi pitkulaksi, jonka jälkeen spiraalille) johon painoin korupiikin (ripustamista varten) ja grillitikun (tikuksi, palamaton) paiston ajaksi, ja paiston jälkeen irrotin piikin ja tikun varovasti, sitten lisäsin hieman pikaliimaa ja painoin tikun ja korupiikin takaisin paikoilleen:)
Vaahtokarkit tei niin että ensin pyörittelin 4 pitkulaa, (2 vpun, lila ja kelt) sitten varovasti asettelin ne 2 alle ja 2 päälle ('neliön muotoon' ks. kuvasta niiden pohjasta) ja varovasti kieputin toistensa ympäri, niin että ne kuitenkin säilyttivät pyöreän muotonsa! Näihin laitoin myös korupiikit paiston ajaksi, paiston jälkeen pois ja pikaliiman kera takaisin, -luulisi pysyvän!;)

Tuosta sivupalkin linkistä pääsette Sinellin blogiin, josta löydätte kaikkia kivoja askartelujuttuja, sekä muiden DT-läisten töitä ja blogit!:)

Mitähän kivaa ja inspiroivaa seuraavasta paketista paljastuu?!:)

Askarteluiloa kaikille!

<3 Hempukka

5 kommenttia:

 1. Voi että mitä mielttömiä herkkuja! Aivan huippuja kaikki!

  VastaaPoista
 2. Todella ihania kortteja, ihan huippu hienoja.

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kortteja oot taas väkerrellyt :)

  VastaaPoista
 4. Hauskat vaahtikset! tuo kortti on tosiaankin yllätyksiä täynnä

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)