sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Sinelli DT - Ystävälle! ♥

Moi:)

Sinellin paketista tupsahti herkullinen Papermanian lehtiö ja leimasetti -Cupacake little cake shoppe, ihania nauhoja, nappeja, puolihelmihaaraniittejä ja tarratimantteja. Lisäksi paketista paljastui vaaleanpunainen A4 -täynnä tervehdystekstejä ystävälle, pari kangaspalaa, liimakalvoa ja -harsoa.

Ensimmäinen kortti on telinekortti, joka on tehty lehtiön papereista. Koristeina tarratimantteja ja nauhaa:)
Tässä kortti sivusta. Kohottelin kuvia tarrapaloilla:) Tässä kortti sisältä, pieni tila tervehdyksellekkin.
Kortin kanssa 'samaa sarjaa' tein Bind It All laitteella pienen kirjasen/reseptivihkosen. Myös tähän käytin lehtiön papereita, sekä nauhaa ja timantteja koristeina:) Kirjasen koko on A5 Kirjan sisäsivut.. Tässä kortissa käytin leimasetin leimoja, sekä leikkasin valmiin tervehdystekstin. Kulmat pyöristelin X-cutin kulmanpyöristäjällä.
Tästä iloisen pirteästä koirakankaasta tein korttiin taustan liimaamalla kankaan liimakalvolla valkoiseen pahviin. Aikas pirtsakka, vai mitä?:)
Rusetin kiinnitin puolihelmihaaraniitillä. Ystävälle teksti on kultainen ääriviivatarra, jonka värittelin tussilla punaiseksi. Sydän nuppineula on omista varastoista, kuten ääriviivatarrakin.
Tässä, ehkä enemmän aikuiseen makuun olevassa kortissa, on kankaasta tehty ruusu.
Lisäsin ruusujen keskustoihin haaraniitit, joilla myös kiinnitin ruusut paperiin. Ruusun terälehdet leikkasin kuvioleikkurilla lehtiön paperista, kaikki lehtiön paperit ovat nimittäin kaksipuoleisia, toinenpuoli on kuvioitu ja toinen on yksivärinen:)
Tässä ruusut sivusta sekä hieman sisäosaa..
Tein ruusut kankaan suikaleista, isompi n.7cm x30cm ja pienempi n.5cm x 25cm,jotakuinkin näin..;D
Korttien ja askartelujen tarvikkeet Sinellistä.Kannattaa kurkata Sinellin blogiin, sieltä löydät myös muiden DT-läisten inspiroivia askarteluja. Kuukauden Korttikisassa teemana ystävänpäiväkortti, jossa tulee esiintyä sydän ja bling blingiä eli glitteriä tai muuta kimaltavaa!:)
Ystävällisin terveisin,
♥ Hempukka:)

3 kommenttia:

 1. Vau mikä kokoelma upeita kortteja!

  VastaaPoista
 2. Upeita, ihania, herkullisia ja niin kauniissa väreissä!

  VastaaPoista
 3. Ihania herkkuja!

  Mulla on kans noita muffinssi leimasimia. Monta kertaa on pitäny kokeella, mutta edelleen ne on paketissa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)