lauantai 14. huhtikuuta 2012

Sinelli DT -Little Darlings♥

 Moikka!

Sinellin DT-kuoresta paljastui aivan älyttömän suloisia Graphic45 little darlings- skräppiarkkeja, nauhoja, puolihelmiä, valkoisia sydämen muotoisia pahveja, kangaskukkia, koristeliimaa, musteita ja väreihin sopivia kartonkeja sekä leimasetti.


Saamani paperit ovat kaikki kaksipuoleisia ja mukana tuli myös kiva tarra-arkki, jossa on kirjaimia ja numeroita, sekä muutamia tekstejä:) Kaikki askarteluni on hieman vanhahtavia, joten käytin Distressin -old paper mustetta lähes kaikkeen!;D

***

Tässä pieni 'setti' jossa on kortti, sekä ovikyltti:) 


Ovikyltti on tehty puolihelmien paketin taustakartonkiin, sopi niin loistavasti väreihin;)
Tässä olen käyttänyt yksivärista kartonkia, papereita taustalla, sekä kuvan leikkasin yhdestä arkista, sininen kukka on kuvioleikkurilla leikelty, kangaskukka paketista ja puolihelmi haaraniitti(aikaisemmasta paketista saatu) keskustana. Kuvan alla on Mesoft(-apteekista!) harsoa revittynä:) Shh.. teksti on Tim Holz'in aakkos stanssilla stanssattu, ja H:sta oltin yhden sakaran pois, että sain sen näyttämään pieneltä h:lta;) (Kirjaimet on kivasti koholla, kun laitoin niihin ensin kohoteipin ja sen jälkeen vasta stanssasin.) Väritetyt puolihelmet pisteinä.


Korttiin käytin samaa taustapaperia kuin myös kuvaa, lisäksi kirjaintarrat..


..ja pikkuinen tagi, joka sujahtaa kivasti kolmelta sivulta kohotarrapaloin kohotetun kuvan alle.
Tagi on koristeltu nauhoin:)


***

Tähän korttiin käytin muutamia papereita, ja leimasin vaatteet suoraan kuviopaperiin ja leikkasin irti, sekä kohottelin tarrapaloilla.

 'Pyykkinaru' on jojon varalankaa.. Pitsi on paperista leikattu ja rutattu.


***

Kaunis perhospaperi ei paljoa tarvinnut.. kuva, valmis sydämen muotoinen paperi, joka sai hieman pinkkiä mustetta reunoihinsa ja puolihelmet koristeeksi, nauhaa aikaisemmista paketeista, sekä nauhan alle roikkumaan kaunis helmisydän:)


Tästä kuvasta näkee, että on hieman kimalleliimaakin korttiin laitettu;) Laitoin koko kortin keltaisiin ja pinkkeihin perhosiin kimalleliimaa ja sinisiin puolihelmiä:)


***
Kaksipuolinen teippi(0,3mm) loppui ja otin uuden, joten vanhan rullan 'hylsy' (siis se pahvinen keskusta, minkä ympärillä teippi on;)..) pääsi helistinkortiksi;) (Tässä ohjeessa on käytetty hylsyn sijasta kohoteippiä, joka ajaa ihan saman asian.)

Ympyrät stanssasin Sizzix'in Framelits terillä:)
Kortissa koristeena perhosia kuvioleikkurilla ja nauhasta rusetti, sekä tarrakirjaimia ja puolihelmiä.


 Helistin osan sisälle laitoin valkoisia ja vaaleankeltaisia mikrohelmiä, kuvioleikkurilla leikattuja perhosia sekä arkin tekstejä, jotka liimasin ensin paperille ja leikkasin irti:) Huomaattehan että Sinellin myymälöissä on inventaari ALE! Ja nettikaupassa yli 25e ostoksiin postikulut koko huhtikuun ajan 0,01e! 


Leppoisaa viikonloppua!:)

3 kommenttia:

  1. Pyykkkinaru-kortti on aivan ihana! Upeita kortteja, mahtavia oivalluksia :).

    VastaaPoista
  2. Mahtavia kortteja! En pystyny valitsemaan mieluisinta :)

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömän kauniita kaikki! Ehkä nuo vintage-tyyliset on suosikkejani.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)