maanantai 28. toukokuuta 2012

Sinelli DT - Linturasiat

Heippa!

Sinellin DT -paketista paljastui kauniita linturasioita ja tageja, maalia, sivellin, servettilakkaa ja lautasliinoja, lisäksi nauhoja, puolihelmiä ja kukkia.

Isoimman rasian maalasin ensin valkoisella maalilla, jonka jälkeen asettelin servetit paikalleen ja lakkasin pinnat. Koristeksi kukkien keskustoihin puolihelmiä, kartongista stanssattu Sizzix perhonen.
Reunassa aaltonauhaa koristepaketista, samoin tagiin vaihdoin nauhaksi aaltonauhaa ja valkoista organtsanauhaa.


Perhosen päälle sekä tagin sydämen (saatu edellisessä DT- paketissa) alle kiehkuroita, revittyä Mesoft harsoa(apteekista) ja paketin mukana tullut kukkanen ja puolihelmiä.Perhosen tuntosarvet tein heteistä.


***

Keskikokoisen rasian sekä tagin päällystin myös ensin maalilla, sitten servetin valkoisella kerroksella, ja jätin sen tarkoituksella kunnolla rypyille ennen lakkausta, ja näin sain kuvan rouheisen pinnan!

Tämänkin  rasian  koristelin perhosella, perhosen ja tagin koristelin harsolla, puolihelmillä,valkoisilla höyhenillä sekä ruusunauhalla, jota on myös rasian reunassa.


Tagissa on Sizzix Framelist terällä stanssattu piparireuna ympyrä, jonka reunat (kuten rasiankin) olen mustettanut Distress Ink musteella. Lyyra on kultainen ääriviivatarra.***
Pienimmän rasian raunan koristelin paketista saadulla hauskalla pompom-nauhalla.


Muuten jätin koristeet melko simppeleiksi, vain kiehkura, höyheniä ja satiiniruusuja:)Muistathan osallistua Sinellin Viehättävin vauvakorttikisaan sekä joka kuukausi vaihtuvaan Kuukauden Korttikisaan, jaossa upeita palkintoja!:)

Myös muita ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia löysät Sinellin sivuilta sekä Blogista!


Aurinkoisia kesäpäiviä!:)

1 kommentti:

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)