lauantai 23. kesäkuuta 2012

Villakeijun kortteiluhaaste #59 -kesäajan haaste

Moikka!

Villakeijun kortteiluhaasteessa on meneillään kiva kesähaaste, jossa saa tehdä jonkin vanhan haasteen mukaan työn -uuden ja esittelemättömän:)

Tämä linnunpönttö'kortti' sopii loistavasti haasteeseen #51 -tee jotain mitä sinun on pitänyt pidemmän aikaa toteuttaa..

Näitä pönttöjä on näkynyt blogeissa, ja tarkoitus on ollut tälläinen toteuttaa.. nyt vihdoin sain hyvän syyn, kun tarvitsin tuparikortin omenapuun seuraksi;)
Ohjeita ei tähän hätään löytynyt, mutta tein itse kaavat, jotka ovat nyt visusti tallessa, sillä tätä oli niin kiva tehdä.. -ja noita pikkulintuja on tullut hamstrattua joka lähes kaikissa väreissä!;DViiri toimii tekstin paikkana.. jos saajat haluavat pöntön ripustaa koristeeksi ikkunalle, on viiri ja tuo onnittelijoiden nimilappu helppo poistaa..


Kukat  sopii loistavasti teemaan.. mielestäni näyttävät erehdyttävästi omenapuun kukilta, kuvioleikkureilla leikeltyjen lehtien kanssa..:)

Pikkuruinen sydän on puuta, pesässä koristeena munat.. eivät ole aitoja! -vaikka siltä näyttävätkin erehdyttävästi:)


Postilaatikkoon on kivasti tupsahdellut ihanaa postia, mutta vielä lisää tarvitaan!

(kuvaa klikkaamalla lisätietoja!)


Toivottavasti kaikilla on ollut mukava Juhannusaatto, meiden perhe on sukuloinut ja tosiaan käynyt ystävien tupareissa..ja huomenna tavataan lisää ystäviä!:)
 Ihanaa vaihtelua raksakiireiden keskelle!
(vaikkakin huomenna olisi tarkoitus tapiseerata aamupäivästä, ja sitten ilta viettää saunoen ja syöden kera ystävien!;)..)


Leppoista juhannuspäivää kaikille!


4 kommenttia:

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)