keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Askarteluhuone lähemmin:)

Heippa!
 
Siivoilin tuossa päivällä askarteluhuonettani, että mies sai laitettua vihdoin seinälle nuo lokerikot noiden peili-hylly-kehysten alle:)
Päätin samalla napsia hieman kuvia;)
 
Tässä siis huone ovesta katsottuna, lokerikko/hylly on Ikean Expedit, myös työtaso-jalat ja tuoli on Ikealta.
 
 
Huone on siis suorakulman mallinen, ovi on toisella pitkällä sivulla, sitä vastapäisellä sivulla on siis tuo Expedit ja tyopöytä. Toisella lyhyellä sivulla on tuo isompi ikkuna ja oven vasemmalla puolella on koko seinän pituinen liukuovikaapisto.

 
Alla olevassa kuvassa näkyy siis ovi, ja ikean Brimnes-sohvasänky, joka toimii vieraspetinä, tarvittaessa sen saa levitettyä 80cm->160cm, siksi tuo työpöytäni alla oleva pyörällinen lokerikko on kätevä, sen saa tarvittaessa esiin lisäpöydäksi, ja sitten taas pöydän alle piiloon, kun sängyn levittää.

 
Tässä lähikuvassa säilytysjuttuja..
Cuttiksen vasemmalla puolella stanssit koreissa, oikeanpuoleisessa korissa BIA (näkyy vain vipuvarsi!:D) ja Timpan metallijuttuja, jotka odottaa siirtoa muualle..;) ja tulostin..
Yläpuolella nuo peili-kehys-hyllyt, joissa valmiita kortteja, ja niiden alapuolella tosiaan tänään asennetut lokerikot, joissa max 8" x8" tuuman papereita..


..sekä lokeroissa; yhdessä haaraniittejä, toisessa tarratimantteja ja kolmannessa puolihelmiä..
 

 
Stansseille tein oivan löydön paikallisesta marketista.. kivat läpikuultavat muoviset cd ja disketti kotelot! Noita pienempiä on vain neljä, mutta isompia hamstrasin kaikki kolme satsia, mitä kaupassa oli jäljellä, taisi hintaa olla 5kpl satsille -70% alen jälkeen 0,70e jos en ihan väärin muista!
Löysin vielä sisustuspuolelta korit, joihin stanssilaatikot mahtuivat sopivasti! Toiseen koriin olen laittanut Sizzixin paksummat stanssit:)
 
 

 
Nämä on myös olleet alunperin ihan peilit kehyksillä, mutta tuunasin niitä hieman valkoisilla listan pätkillä ja ohuella metalliputkella;)
Muutamat puupalikkaleimat inspiroimassa, kuten myös nauharullia, kimalleliimoja, sekä osa leikkureista:)

 
Expeditiin mahtuu sopivasti tuo Ikean Kvissle-paperilokerikko, jossa säilytän skräppipapereita, olisin ostanut toisenkin viime Ikean reissulla, mutta olivat loppu..
Noissa pienissä läpikuultavissa rasioissa on kukat ja terälehdet, haaraniitit, puolihelmet(irto), metallikoristeet, ym pikkusälä. BIAn pahvilaatikossa sen tarvikkeita, kierteitä ym..  BIAn laatikon alla on laminointikone..
Sinikantisissa pahvirasioissa säilytän nauhoja, harsoja, kakkupapereita, ymym..
mapeissa on valmiita leimakuvia, leimoja ja A4 kokoiset yksiväriset kartongit:) 
(Myös ensimmäisessä kuvassa näkyvät isot harmaat laatikot sisältävät sekä askartelu että ompelutarvikkeita:) Työpöydän nurkassa on ompelukone.)

 
Säilytän leimoja laminoiduissa papereissa kansiossa.. (kuulin jostain että ei kannattaisi, tietääkö joku sanoa miksei..?)

 
Tässä tuo työpöydän alla oleva lokerikko pyörillä, on myös Ikean. Ylimmässä musteet ja puupalikalliset leimat, ym.Seuraavassa korttipohjat, sitten leimailupaperit,
ja alimmassa on Promarkerit, ym .tussit/geelikynät 

 
Uusi ulkoasu ja uutta askarteluhuoneessa, luulisi löytyvän inspiraatiota myös tulevana vuonna!:)


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana askarteluhuone! Minäkin haaveilen tuollaisesta sitten joskus, kun on enemmän tilaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä huone! Ihana! Olisipa meilläkin edes pieni ylimääräinen koppero!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuutta, millainen huone sinulla on! Waude! Tykkään tuosta stanssisäilytysidiksestä!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, että sulla on upee ja SIISTI askarteluhuone, paikka kaikille ja kaikki paikallaan! Tällaiseen pitäsi pyrkiä, muttamutta.. ei muuta kuin järjestelemään!

  VastaaPoista
 5. Wooho! Ihana oma huone!
  Tuo kalenteri/muistikirja on söpö. Pikku nauhaset on aivan ihania ja niitä on sopivasti paljon!
  Hyvää Uutta Vuotta!
  Yst. terv. Saila

  VastaaPoista
 6. Siis vau!! Olispa mullakin oma askarteluhuone...

  VastaaPoista
 7. Wau! <3
  Toivossa on hyvä elää, minäkin saisin joskus oman askarteluhuoneen. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)