sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Koukussa Kortteihin haaste #114 -numeroita

 Moi!
 
Koukussa Kortteihin haasteena numeroita, joten päätin nyt vihdoin julkaista tämän jo aikaa sitten tilatun ja tilaajalle annetun kortin, on vaan unohtunut julkaista:)
 
Kortin väritoiveena oli ruskea ja oranssi, ei niin helpot värit mulle, mutta tilaajakin oli tyytyväinen:)
Onnittelut teksi on leimattu DI walnut stainilla ja samaa mustetta on kukkasissakin hieman:) Tästä kuvasta ei näy, mutta tuo ruskea piparireunapaperi sekä numerot on sellaista glitterpintaista paperia, ja lisää bling blingiä korttiin tuovat muutamat strassit:)
Tuo kakkupaperi on stanssattu valkoisesta paperista Xcut Vintage Notes Doily-stanssilla ja mustetettu hieman DI old paper musteella.

 
Omalla askartelu'Verstaalla' on ollut muutaman päivän hiljaista, niin tai on mies siellä 'askarrellut', mitä lasten hoidolta ehtinyt..;) (-siitä ehkä lisää myöhemmin myös täällä blogissa..) Nimittäin perjantai-lauantai välisenä yönä alkoi sitten mullakin mahatauti, yyyh..:/  -olishan se pitänyt arvata, etten ilman selviä, kun lapset ja mies sairastivat sen jokin aika sitten..
Eilen illalla sain banaanin alas, tänään olen jo pikkuisen ruokaa maistellut, eikä kuumettakaan ole enää yön jälkeen ollut.. Että eiköhän se tästä:)
 
Terveisin,
 

1 kommentti:

  1. Henkäisin oikein ku näin tästä pikkukuvakkeen lukulistassa! Kaunis ku mikä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)