maanantai 29. huhtikuuta 2013

Koukussa Kortteihin -Tekniikka10 2013- yhteistyössä TAIKA-lehden kanssa:)

Hei!
 
 
 
 
Kortin halusin pitää simppelinä, jotta tekniikka pääsee pääosaan:)
Nuottileima on KaiserCraftin .Sydän ja neliö -stanssit Sizzix:in ja lintu Marianne Design:in.
Musteina Distress Ink Old paper ja Tattered rose.
 ***
 
 
 
Kohokuviokansio on Darice-Steampunk Gears. 
Väreinä käytin DI musteita, ensin Vintage photo, sitten tumbled glas ja papermanian vihreä muste, lopuksi vielä DI Walnut Stainia.
Numerot ja niiden kehys stanssattu Sizzix:in stansseilla.
Koristeena ruuvihaaraniitit.
 ***
 
 
 
Kukkaleima on Stampendousin, Onnittelut -leima on NeaIdean. Kukat sekä pinkit taustapaperit on väritelty Promarkereilla. 20 -numerot on stanssattu DieNamic stansseilla ja ne sekä kukkien keskustat olen kuorruttanut kimalleliimalla.
 ***
 
 
 
Kohokuviotasku on Craft Consepts -Budding Vine. Sivelin kohokuvioinnin jälkeen pintaan valkoista akryylimaalia, kuivumisen jälkeen hioin, ja lisäsin Distress Inkin Vintage Photoa. Leimakuva on Stempelgleden Grunge Flourish Hearts -setistä. Leimasin DI Vintage Photolla ja embossasin kirkkaalla kohojauheella, keskustan olen väritellyt Promarkereilla. Koristeeksi ruusuja ja kartonkileikkeitä.Kehys ja ruusujen alla olevat vaaleat lehdet on Heidin Korttipajan kartonkileikkeitä, joita sain muutamia kokeiluun, tykästyin kovasti! Jos kaipaat jotain tiettyä kuviota, ota ihmeessä yhteyttä Heidiin!
 ***
 
 
 
Kortissa olen käyttänyt tekniikkaa kaikissa kolmessa -taustassa (leimana:KaiserCraft ) Magnolian heppasessa, kuin myös Circle It-tekstileimassakin.Musteena käytin DI Peacock Feather, jolla värjäsin alimmat taustapaperit kehystämään leimakuvaa ja taustan kuviopaperia.Rusetti vielä koristeeksi.
 ***
 
 
 
Käytin leimaamiseen Stempelgleden Vintage Garden setistä kolmea erilaista kiehkuraa.
Musteina DI Faded Jeans ja Tumbled Glass. Tekstileima on Paperinauhan setistä, koristeeksi muovitutti ja nauhaa/rusetti. (teksti on selkeä kortissa, kuva hieman suttaa)
  ***
 
 
 
 Tausta tehty leimailemalla sekä Mementon Rich cocoalla, että Distress Inkin Walnut stainilla ja  reunat on mustetetttu DI Antigue Linen musteella.Leimoina käytin Stampendousin -Butterfly post -postikortti leimaa, Stempelglede Vintage Garden setistä Carte Postale leimaa ja Papermania Urban stamps -perhosia. Keskustan tekstiosan olen tehnyt aikaisemmin ja ohje siihen löytyy täältä.
Koristeena vain nauha ja muutamat puolihelmet.
 ***
 
Haaste 8 -vale pellava SALAMA haaste!
 
 
Oltiin reissussa ja ihan viimeminuuteilla sain kuvan sivustolle ladattua! huih!;)
Leimasin siis TGF Bambin sekä tekstin ruskealla Mementolla. Bambi on väritelty Promarkereilla ja teksti hiottu, jonka jäkeen mustetettu DI Antique Linen musteella.
 
 
Tässä lähikuvassa pitäisi näkyä edes hieman paremmin tuo 'palttinakudos', eli pysty ja vaakasuuntaiset viivat.;)
 ***
 
 
 
Tässä tekniikkaa käytetty sekä leimakuvassa, että taustassa. Olen leimannut Magnolian Love Letter-leiman sekä taustan kiehkurat (Stempelglede) Mementon Rich Cocoa värillä, jonka jälkeen värittelin sydämen Promarkereilla. Glossyä lisäsin sekä taustan kiehkuran pallukoihin, että sydämeen.Musteen levittimellä levittelin DI Antique Linen musteen sekä leimakuvaan että taustaan.Koristeena Spellbindersin koristeellinen 'kehys' leimakuvan alle, muutamat ruusut, sekä nauhaa ja rusetti.
***
 
 
 
Viimeiseen haasteeseen tein tagin. Pohjassa on käytetty Tacky Glue liiman lisäksi DI väriä: Tea Dye (ruseka osa) sekä tuo 'vihreä kulma' on tehty läyttämällä värejä:Antigue Linen, Tumbled Glas, Peeled Paint, Walnut Stain. Hirvileima on Magnolian, leimakuva on stanssattu Sizzix Framelitseilla jaVäritelty DI:llä ja Promarkereilla.Pohja on Timpan isolla Tagi stanssilla ekokartongista, kuuset ja tirppa on stanssattu Marianne Desingin stanssilla, yläkulman metallihaaraniitti on myös Timpan.
Teksti on tulostettu:) Muutamat nauhat koristeeksi.
***
 
Kaikki nämä kortit/työt on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n. Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.Tekniikka 10:n pääsponsori on:
 
 
Toisena Tekniikka 10:n sponsorina toimii:
 
  
Olipas kivaa ja innostavaa!!
Oikeastaan voisi sanoa, että kaikki tekniikat oli uusia juttuja, ja niitä tulen varmasti kokeilemaan uudelleen jatkossa!:)
 
 
Askarteluterkuin,4 kommenttia:

 1. Voi WAU! Ei voi muuta sanoa! Todellisia ihanuuksia jokainen! :) Yritin oman suosikin valkata, mutta ei pystynyt päättämään.. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanuuksia kaikki. Mukavaa Vappua Sinulle

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kortteja kaikki! Olet taitava. Pidän tyylistäsi.

  VastaaPoista
 4. Olet ihailtavan taitava! :)
  Minulla olisi tunnustus blogissani sinulle. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)