tiistai 24. syyskuuta 2013

P*skarteluhaaste #201 -resepti ja askartelutapaaminen:)

Heippa!
 
Kerkeämpäs pitkästä aikaa osallistua P*skikseen..;)
 
Tämän kortin leimakuvan leimasin ja värittelin askartelutapaamisessa Kauhajoella, Räimiskällä, kiitos Tiina -Tintin tuherrukset.blogspot.fi -järjestämisestä!:)
 
Ihana Magnolian pikkuneiti pääsi kotona kortiksi asti ja päätinpä noudattaa P*skiksen haasteen reseptiä:
1 nappi (-rusetissa), 2 haarniittiä (-kukkien keskustassa) 3 paperia (-kortissa käytin 3 erilaista kuviopaperia.. tausta ja kukat samasta jne..)
 
 


Leimakuvan ja piparireunan stanssasin Spellbindersin stansseilla, itseasiassa ostin tuon piparireunastanssin askartelutapaamisessa, kun osa oli tuonut kirppistavaraa mukanaan, kivaa!:)
Kukat stanssasin Magnolian stansseilla, taustalla oleva 'pitsireuna' on boordileikkurilla napsuteltu:)
 

 
***
 
Tässä vielä kuvia tapaamisesta, meitä saapui kolmetoista naikkosta  paikanpäälle, voitte varmaan kuvitella sen puheensorinan..;)
 
 
Koko pitkän pöydän täydeltä ihasteltavaa!:)
 
 
Vinkkejä ja ohjeita sai taas roppakaupalla..

 
Toiset ahersivat..
 
 
Ja saivat paljon aikaankin..
 
 
..ja toiset eivät..;D -tässä oma pöytätilani, keskityin lähinnä leimailemaan ja värittelemään, tuli sitä muutama stanssikin koeajettua..;) (kiitos vaan Tiina, kun olit tuonut BS:si ja stanssisi muidenkin testattavaksi!:)..)
 
 
Tapaamisessa oli puhe, jos vielä ennen joulua ehtisi kokoontumaan, toivottavasti, olisi mukava taas askarrella porukalla!:)


5 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo korttisi! Itsekin olen tuon suloisen leiman hommannut, mutta yhtään korttia en ole vielä sillä(kään) saanut aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 2. Jos tuollainen askartelupäivä järjestetään vielä ennen joulua voisin myös tulla mukaan jos sopii. Missä siitä ilmoitetaan?

  VastaaPoista
 3. Söpö kortti!

  Ja kuin myös, mäkin tahtoisin mukaan joskus, jos vaan sopii.. Kyselin jo keväällä järjestetyn tapaamisen jälkeen, mutta ilmeisesti en mahtunut, kun tästä ei ilmoitettu tai sit en tiennyt etsiä... :)

  VastaaPoista
 4. Vastaan vielä tänne, jos joku muukin innostui tapaamisista, eli tapaamisen on järjestänyt tintin tuherrukset -blogin Tiina, joka on ilmoitelut tapaamisesta blogissaan, sekä FBn askarteluryhmissä:) (-Pohjanmaan paperitaiturit, ym)
  Ei muuta kuin odotellaan, josko vielä ennen joulua olisi tapaaminen!:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos infosta, liitynpä sitten sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!♥ Tulehan toistekkin vierailulle!:)